ЕЛЕКТРООСАДЖЕННЯ ТА ВЛАСТИВОСТІ ЗАЛІЗНИХ ПОКРИТТІВ ОДЕРЖАНИХ У МАГНІТНОМУ ПОЛІ НИЗЬКОЇ ІНДУКЦІЇ - МІЩЕНКО, Владислава; КОВАЛЬОВ, Станіслав (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено результати досліджень електроосадження та властивості залізних покриттів одержаних електрокристалізацією у магнітному полі низької індукції.