НАДЛИШКОВІ ТЕХНІЧНІ ВТРАТИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ В ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИХ СИСТЕМАХ ЕЛЕКТРОСПОЖИВАННЯ - КОТИШ, Андрій; САВЕЛЕНКО, Іван; ПЕТРОВА, Катерина (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі проведено аналіз виникнення втрат електроенергії в електротехнічних системах та електричних мережах різного класу напруг. Особливу увагу приділено так званим надлишковим втратам, які не враховуються при проектуванні та експлуатації.