ДОСЛІДЖЕННЯ ПОПЕРЕДНЬОГО СКЛЕЮВАННЯ ДЕТАЛЕЙ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ПОЛІМЕРНИМИ МАТЕРІАЛАМИ - ГОРЯЩЕНКО, СЕРГІЙ; ГОЛІНКА, ЄВГЕНІЯ; ДРАПАК, ГЕОРГІЙ; ГОРЯЩЕНКО, КОСТЯНТИН; ПОЛІЩУК, ОЛЕГ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено результати досліджень попереднього склеювання деталей легкої промисловості, а саме деталей зі шкіри та штучної шкіри у пакет. Запропоновано зонну нанесення полімерного клеючого матеріалу, та визначенного значення міцності для різних типів пакетів. Отримані дані показують, що для забезпечення неохідної міцності попередньо склених деталей цілком можливо використання запропонованого зонного нанесення полемерного клеючого матеріалу. Значення міцності достатьо для подальшого транспортування деталей лекгої промисловості на подальшу технологічну позицію без зміщення. Це може бути використано для систем атоматизованого складання заготовок верху взуття, зшивання, маніполювання тощо.