УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТРАНСПОРТУВАННЯ ЗЕРНА ВІД КОМБАЙНІВ - ФРИШЕВ, Сергій; ЛУКАЧ, Василь; ІКАЛЬЧИК, Микола; ВАСИЛЮК, Вволодимир (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У роботі наведено обґрунтування вдосконаленого технологічного процесу перевезення зерна від зернових комбайнів (ЗК) напівпричепом самоскидом (НП) з трактором та сідельним причепом.