ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР В УМОВАХ ДИНАМІЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ НА СПЕЦІАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ІЗОЛЮЮЧИХ КОСТЮМІВ - МИХАЙЛОВА, Ніна; ПРИВАЛА, Валерій (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В статті проаналізовано результати дослідження впливу низьких температур в діапазоні від -100С до -400С на проби матеріалів, які розглядаються як вірогідні для створення ізолюючих костюмів, що можуть бути використані для роботи слюсарів-апаратників хімічних виробництв. В результаті досліджень встановлено, що найбільш стійкими до впливу низьких температур в умовах постійних динамічних навантажень є матеріали українського виробництва.