АСИСТЕНТ ПАРКУВАННЯ ЯК МОДУЛЬ СИСТЕМИ РОЗУМНОГО МІСТА - НОВОСАД, Марія-Руслана (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено результати розробки застосунку для швидкого і зручного пошуку місця для паркування. Система є модулем розумного міста та орієнтована на житлові комплекси, опрацьовує дані з різних джерел та відображає статуси паркомісць територій для паркування, здійснює пошук відповідного паркомісця за номером транспортного засобу. Створювана система складається з трьох основних компонент: зберігання та обробка запитів, коректне відображення даних, обробка зображення.