ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ГРУПУВАННЯ ОПЕРАТОРСЬКОГО ПЕРСОНАЛУ ПОШУКОВИХ СИСТЕМ В СЕНСІ СТРЕСОСТІЙКОСТІ - КАМІНСЬКИЙ, Роман; ШАХОВСЬКА, Наталія; ХУДОБА, Богдан (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Основною метою даного дослідження є розроблення методології організації експериментального відбору операторського персоналу на основі дослідження його поведінки від впливу мікростресів. Розроблено модель людино-машинного інтерфейсу, яка враховує зміну функціонального стану людини-оператора.