ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЛАКОФАРБОВОЇ ПРОДУКЦІЇ МАРКИ «BECKERS» - ОЛІЙНИК, Галина (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено результати досліджень, що пов’язані з лакофарбовою продукцією торгової марки «BESKERS». Розглянуто асортимент лакофарбової продукції. Досліджено особливості застосування продукції, її технологічні та екологічні характеристики.