КОМП’ЮТЕРНИЙ АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПОДАЧІ НИТОК З ВИКОРИСТАННЯ ПРОГРАМНОГО КОМПЛЕКСУ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ АЛГОРИТМУ РЕКУРСІЇ ПРИ ВИЗНАЧЕННІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ - ЩЕРБАНЬ, ВОЛОДИМИР; ВОЛЯНИК, ОЛЕКСІЙ; КОЛИСКО, ОКСАНА; МЕЛЬНИК, ГЕННАДІЙ; ЩЕРБАНЬ, ЮРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі, з використання програмного комплексу для реалізації алгоритму рекурсії при визначенні технологічних навантажень, проведений комп’ютерний аналіз системи подачі ниток основи при виготовленні багатошарових тканин. Визначені значення поточного натягу по зонам заправки ткацького верстата в залежності від форми лінії заправки основних ниток, попереднього натягу, матеріалу направляючих поверхонь, їх форми. В якості структурних елементів використовувалися направляючі великої та малої кривизни з радіальним охоплення напрямної та без нього.