РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ ЩОДО ОПТИМІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ПЕРЕРОБКИ ТА ВИКОРИСТАННЯ ТЕПЛОМАСООБМІННОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ СУШІННЯ БОБОВИХ ТРАВ - ТВЕРДОХЛІБ, ІГОР; ЯРОПУД, ВІТАЛІЙ; СОЛОНА, ОЛЕНА; ПОЛЄВОДА, ЮРІЙ; БАБИН, ІГОР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Стаття присвячена розробці рекомендацій для оптимізації технологічних процесів переробки та використання тепломасообмінного обладнання для сушіння бобових трав.