ВИНИКНЕННЯ І РОЗВИТОК ТРІЩИНОУТВОРЕННЯ В ГІРСЬКИХ ПОРОДАХ ПРИ СТАТИЧНОМУ НАВАНТАЖЕННІ - СОЛОВЕЙ, АНДРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі досліджені та описані передумови та процеси зародження і розвитку тріщин в різних гірських породах за допомогою невибухових сумішей та спеціальних конструктивних засобів. Приводиться порівняльна дія чинників та факторів, які діють при статичному тріщиноутворенні.