АНАЛІЗ МЕТОДІВ РОЗРАХУНКУ ТЕМПЕРАТУРИ НАПІВПРОВІДНИКОВОЇ СТРУКТУРИ СИЛОВИХ НАПІВПРОВІДНИКОВИХ ПРИЛАДІВ В УМОВАХ ЇХ РОБОТИ В КОМУТАЦІЙНИХ НАПІВПРОВІДНИКОВИХ АПАРАТАХ - САБАЛАЄВА, НАТАЛІЯ; ІЛЛАРІОНОВ, ВАЛЕРІЙ; ІНОСОВ, СЕРГІЙ; ПАВЛЕНКО, ВОЛОДИМИР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі запропоновано інженерну методику розрахунку температури напівпровідникової структури силових напівпровідникових приладів в умовах їхньої роботи в комутаційних апаратах при дії на них короткочасних імпульсів потужності довільної форми; робота виконана на підґрунті аналізу існуючих методів розрахунку температури структури силових напівпровідникових приладів, що працюють у складі комутаційних апаратів. Ключові слова: напівпровідниковий апарат, силовий напівпровідниковий прилад, перевищення температури, методика розрахунку