АЛГОРИТМ ВИЯВЛЕННЯ АБ’ЮЗИВНОГО ВМІСТУ В УКРАЇНОМОВНОМУ АУДІОКОНТЕНТІ ДЛЯ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ В ОБ’ЄКТНО-ОРІЄТОВАНУ ІНФОРМАЦІЙНУ СИСТЕМУ - МОЛЧАНОВА, МАРИНА; МАЗУРЕЦЬ, ОЛЕКСАНДР; СОБКО, ОЛЕНА; ВІТ, РОМАН; НАЗАРОВ, В’ЯЧЕСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У роботі пропонується практичний підхід до виявлення аб’юзивного вмісту в україномовному аудіоконтенті на основі нового алгоритму, що використовує статистичний та нейромережевий підходи для виявлення аб’юзивного вмісту. Наведено результати аналізу практичної ефективності запропонованого підходу, що підтверджують спроможність виявлення аб’юзивного вмісту в україномовному аудіоконтенті.