АНАЛІЗ ПЕРСПЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕР’ЄРНИХ ДЕКОРАТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ SAN MARKO - ОЛІЙНИК, Г. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі представлено дослідження, що пов’язані з використання декоративних матеріалів SAN MARKO на вітчизняному ринку для облаштування сучасних інтер’єрів. Розглянуто асортимент декоративних матеріалів, технологічні та естетичні характеристики, що відповідають сучасним трендам і відображають модні дизайнерські тенденції. Декоративні матеріали SAN MARKO набули статусу визнаного еталона мистецтва декорування і є взірцем витонченості та смаку, визнаним зразком стилю.