КОЛЬОРО-ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇЯК СКЛАДОВА БРЕНД-КОЛОРИСТИКИ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ - КУЛЕШОВА, С.; КОЗАРЬ, О.; МАНДЗЮК, І. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Стаття присвячена вирішенню завдання аналізу сутності, особливостей та правил бренд-колористики як інструменту впливу на цільову аудиторію fashion-бренда. Запропоновано підходи до застосування мобільних додатків, як кольоро-інформаційних технологій для розробки бренд-колористики проєктного образу моделі одягу.