ВИЗНАЧЕННЯ ВАГОВИХ ФУНКЦІЙ РЕБЕР НЕОРІЄНТОВАНОГО ГРАФА ПРИ КОМП’ЮТЕРНОМУ ПОШУКУ ОПТИМАЛЬНОГО ШЛЯХУ З ВИКОРИСТАННЯМ АЛГОРИТМУ ДЕЙКСТРИ - ЩЕРБАНЬ, В.; ІЩЕНКО, В.; КОЛИСКО, О.; КОЛИСКО, М.; ЩЕРБАНЬ, Ю. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Визначені вагові функції ребер неорієнтованого графа при комп’ютерному пошуку оптимального шляху. Використані алгоритми та комп’ютерні програми для пошуку оптимального шляху графа з використанням алгоритму Дейкстри, що дозволлило визначати напруженість та зміни відносного натягу по зонам заправки трикотажних та текстильних машин, з урахуванням специфіки конструкції системи подачі нитки. Це призводить до зменшення обривності ниток.