АНАЛІЗ СТАНУ ПРОБЛЕМИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ У СИСТЕМІ ТРАНСПОРТНОЇ ЛОГІСТИКИ У ВІТЧИЗНЯНІЙ ЛІТЕРАТУРІ - ЧИЖМОТРЯ, О.; ВАКАЛЮК, Т. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Проблема прийняття рішень у системі транспортної логістики посідає одне з перших місць. В даній роботі проаналізовано стан проблеми прийняття рішень у системі транспортної логістики у вітчизняній літературі. Встановлено, що єдиного підходу до даного питання немає. Частина науковців розглядають використання інтегрального показника при визначенні оптимальних партій поставок товару, інші розглядають технологічні рішення, що відслідковуються через принципи та положення щодо реалізації концепції єдиного інформаційного простору транспортно-логістичного ринку. Окрім того, науковці розглядають проблему використання системи підтримки прийняття рішень саме для вибору оптимального із усіх можливих варіанту доставки товару певній групі споживачів з точки зору управління.