МЕТОДИКА ВЕРИФІКАЦІЇ СТАНДАРТНИХ АНТРОПОМЕТРИЧНИХ ВИМІРЮВАНЬ ДЛЯ ОДЯГУ - СЛАВІНСЬКА, А.; МИЦА, В.; АЛЬБЕРТОВИЧ, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Виконані дослідження нормативних документів дозволили кількісно оцінити технічні умови застосування антропометричних вимірювань тіла людини і визначити як номенклатура антропометричних вимірювань залежить від класифікації побутового одягу. Технічне регулювання обсягу антропометричної інформації підтверджено еквівалентністю задач оптимізації розглянутих антропометричних стандартів у формі задачі лінійного програмування множин антропометричних вимірювань.