СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИМ КОМПЛЕКСОМ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ - СІНЧУК, О.; ГОРШКОВ, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
На сьогоднішній день, враховуючи стратегії розвитку систем управління та активне впровадженням у різні сфери світової економіки джерел розосередженої генерації, у тому числі на базі відновлюваних джерел електричної енергії, розвиваються гібридні системи штучного зовнішнього освітлення керовані інтелектуальними системами керування. У роботі запропоновано підхід до побудови системи управління зовнішнім освітленням на міських автомагістралях та громадських місцях. Таким чином, у було запропоновано схему децентралізованого управління зовнішнім освітленням на міських автомагістралях та громадських місцях.