МЕТОД ВИКОНАННЯ ТРАНЗАКЦІЙ НАД МЕДИЧНИМИ ДАНИМИ НА ОСНОВІ БЛОКЧЕЙН-ТЕХНОЛОГІЙ - ОСЯДЛИЙ, В.; МОСКАЛЕНКО, А. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Метою даного дослідження є підвищення ефективності керування медичними даними шляхом розроблення методу виконання транзакцій над медичними даними на основі блокчейн-технологій. Розроблено метод виконання транзакцій над медичними даними на основі блокчейн-технологій, який складається з етапів занесення інформації до блокчейну та отримання інформації з блокчейну. Розроблений метод виконання транзакцій над медичними даними забезпечує можливість прийняття рішення про додавання транзакцій та медичних даних від пацієнта у блокчейн; можливість прийняття рішення про видачу даних з блокчейну за запитом від лікаря.