РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ОСНОВНИХ КОМПОНЕНТІВ АВТОМАТИЗОВАНОЇ ПРИЛАДОВОЇ СИСТЕМИ СТАБІЛІЗАЦІЇ - БЕЗВЕСІЛЬНА, О.; КОТЛЯР, С.; НЕЧАЙ, С.; ІЛЬЧЕНКО, М. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У даній статті надано методику та результати проведених науковцями кафедри автоматизації та систем неруйнівного контролю КПІ ім. Ігоря Сікорського та ПАТ «НВО «Київським заводом автоматики» експериментальних досліджень основних компонентів стабілізатора озброєння легкої броньованої техніки. Метою експериментальних досліджень є вимірювання на кожному із двигунів системи стабілізації ЕДМ20 електромагнітної та електромеханічної постійних часу. Випробування двигунів за оцінкою електромагнітної постійної часу проводились у складі автоматизованої приладової системи вимірювання механічних величин та стабілізації і на автономному робочому місці перевірки двигунів.