ІТЕРАЦІЙНІ АЛГОРИТМИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ПЛОСКОЇ ЗАДАЧІ ДЛЯ СЕРЕДОВИЩА З СУТТЄВИМ ПРОЯВОМ ВНУТРІШНЬОГО ТЕРТЯ - БАГРІЙ, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Розглядається обґрунтування ітераційного алгоритму чисельного розв’язання плоскої фізично нелінійної граничної задачі механіки дискретного середовища. Особливістю задачі є урахування впливу на деформування середовища внутрішнього кулонового тертя.