ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДВОКАНАЛЬНОЇ ОПТИКО-ЕЛЕКТРОННОЇ СИСТЕМИ СПОСТЕРЕЖЕННЯ З НЕЙРОМЕРЕЖЕВИМ КОМПЛЕКСУВАННЯМ ІНФОРМАЦІЇ - МАМУТА, М.; МАМУТА, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Стаття присвячена дослідженню ефективності двоканальної оптико-електронної системи спостереження у складі телевізійного та тепловізійного каналів при комплексуванні інформації цих каналів за допомогою нейронних мереж. Увага зосереджена на оцінці ймовірності виявлення, розпізнавання та ідентифікації об’єкта такою системою. Результати досліджень показують, що комплексування дозволяє підвищити ймовірнісні характеристики системи майже на 6% за сприятливих погодних умов.