ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА СУЧАСНОГО ЧОЛОВІЧОГО ВЗУТТЯ - СІРЕНКО, С.; ШАРКО, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено результати досліджень асортимент сучасного чоловічого взуття. Проведено маркетингове дослідження асортименту взуття конкретного регіонального ринку. Представлена товарознавча характеристика деяких різновидів сучасного чоловічого взуття типу, зокрема «Оксфорди», ««Дербі».