ПРОЕКТУВАННЯ СТАБІЛІЗОВАНОЇ ПЛАТФОРМИ ІНФОРМАЦІЙНОВИМІРЮВАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ РОЗВІДУВАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ - ТКАЧУК, А.; БЕЗВЕСІЛЬНА, О.; БОНДАРЧУК, В.; КРИЖАНІВСЬКА, І. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У роботі приведено результати проведеного проектування стабілізованої платформи інформаційно-вимірювальної системи для проведення розвідувальних операцій на базі роботизованої мобільної гусеничної платформи. Математично писано принцип її роботи та наведено структурну блок-схему.