ЕЛЕКТРОННА КОМЕРЦІЯ. ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН: ЙОГО РОЗРОБКА, ЕТАПИ ВПРОВАДЖЕННЯ ТА МЕТОДИ ЗАХИСТУ - ТАЛАНЧУК, Д.; КРАВЕЦЬ, Р. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У статті досліджено проблеми функціонування електронної комерції в Україні та окремого засобу її ведення – інтернет-магазину. Проаналізовано та досліджено процеси розробки інтернет-магазину. Описано основні етапи його впровадження та засоби захисту інтернет-магазину від зовнішніх загроз.