РОЗРОБКА ПРОТОТИПУ БАЗИ ДАНИХ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ МОНІТОРИНГУ ВИТРАТИ ВОДИ З МЕРЕЖІ ВОДОПОСТАЧАННЯ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ - ДАВИДЕНКО, Н.; КУНИЦЬКИЙ, С. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі запропоновано принципи формалізації методології інформаційної технології моніторингу та формування бази даних, яка базується на реляційній моделі даних та містить структурований набір вихідних даних про графіки витрати води, результатів їх опису, аналізу та реалізації методології моніторингу.