ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУВ СОЦІАЛЬНІЙ МЕРЕЖІ INSTAGRAM - ФЕДУШКО, С.; БУЧІЙ, Н.; СЄРОВ, Ю. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У статті проведено аналіз інтернет-магазину в соціальній мережі Instagram. На сьогоднішній день соціальні мережі стрімко ввійшли не лише в життя людей, але й відіграють важливу роль у підприємницькій діяльності і стали ефективним методом реалізації будь-яких бізнес-проєктів. Однією з найпопулярніших соціальних платформ є Instagram. Ця соціальна мережа дає можливість підприємцям просувати свої товари в Інтернеті, маючи реальний бізнес. Основним завданням в такому просуванні є правильний вибір цільової аудиторії і наявність чіткого контент-плану.