ВИЗНАЧЕННЯ ДОЗИ ОБРОБКИ ЗЕРНОВОЇ СИРОВИНИ ОЗОНОПОВІТРЯНОЮ СУМІШШЮ ПРИ ВІБРАЦІЙНОМУ СУШІННІ - ПРИСЯЖНЮК, Д. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено методику визначення дози обробки зернової сировини при сушінні озоноповітряною сумішшю з використанням розробленого віброозонуючого комплексу, який забезпечуватиме високоякісне виконання технологічного процесу із одночасним зниженням споживаних енерговитрат.