ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СТРУКТУРИЗАЦІЇ МЕТОДІВ СПЕКТРАЛЬНОГОАНАЛІЗУ У РІЗНИХ ТЕОРЕТИКО-ЧИСЛОВИХ БАЗИСАХ - ВОЗНА, Н.; МАКОГІН, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Дана робота присвячена вирішенню наукової задачі розвитку теорії та методології спектрального аналізу у процесах формування, перетворення, передавання, цифрового опрацювання та представлення інформації на основі математичних засад у різних теоретико-числових базисах. Можливість узагальнення теорії та методології структуризації поліфункціональних даних і переходу від одних спектрів до інших забезпечує основу для ефективного аналізу, оцінювання та опрацювання інформації.