3D ТЕХНОЛОГІЇ – СУЧАСНИЙ ПІДХІД ДО АВТОМАТИЗОВАНОГОПРОЄКТУВАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЧНОГО ІНЖИНІРИНГУ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА - СОКОЛОВСЬКА, О.; ВАЛЕВСЬКА, Л.; ШОФУЛ, І. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Робота присвячена аналізу сучасного програмного забезпечення для розробки 3D моделі промислових об’єктів. Розглянуто основні характеристики програмного забезпечення та можливості їх використання для підприємств галузі зберігання зерна, з урахуванням їх специфіки.