РОЗРОБКА КОМПЛЕКСУ ЗАХОДІВ ІЗ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ INSTAGRAM-СТОРІНКИ - ТАЛАНЧУК, Д.; МАРКОВЕЦЬ, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У статті наведено результати дослідження розвитку сторінки у соціальній мережі Instagram. Проведено огляд наукових джерел, що висвітлюють популяризацію профілів у соціальних мережах. Для досягнення поставленої мети, було створено універсальну блок-схему алгоритму дій, що допоможе отримувати реакції на поширений контент. Висвітлено визначені ліміти взаємозв’язків із контентом, що допоможуть уникнути блокування сторінки та показано статистичні дані сторінки, на базі якої відбувалися дослідження соціальної мережі Instagram.