ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ МОБІЛЬНИХ ДОДАТКІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ТА УПОРЯДКУВАННЯ МОДНОГО ГАРДЕРОБУ - ЗАХАРКЕВИЧ, О.; КОШЕВКО, Ю.; ЛИСЕНКО, С. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено обґрунтування вибору мобільних додатків-органайзерів гардеробу для застосування їх в процесі навчання здобувачів вищої освіти усіх рівнів спеціальності 182 «Технології легкої промисловості» і/або споріднених спеціальностей, використання представниками сектору реальної економіки і експлуатації кінцевими споживачами продукції на основі порівняльного аналізу існуючих додатків на ринку мобільних технологій.