АНАЛІЗ МОДЕЛЕЙ ДІАГНОСТИКИ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ - БУРЛАКА, СЕРГІЙ; МИТКО, МИКОЛА; БОРИСЮК, ДМИТРО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Сучасні транспортні засоби сьогодення потребують проведення діагностичних робіт, які надають можливість визначити технічний стан транспортних засобів та зорієнтувати в умовах обмеженої інформації на проведення технічного обслуговування та виконання поточного ремонту транспортних засобів. У статті пропонується розглянути аналіз досліджених методів, на які потрібно орієнтуватися та використовувати при виконанні діагностики транспортних засобів.