АЛГОРИТМІЧНЕ МИСЛЕННЯ, ЯК ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ОПТИМІЗАЦІЙНИХ ЗАДАЧ - ВОЗНЮК, АНАСТАСІЯ; САЧУК, ВІКТОРІЯ; ГУЛЬЧУК, ЮРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У роботі представлено основні методи алгоритмічного мислення, спрямовані на ефективне вирішення оптимістичних задач в залежності від поставлених умов.