ПРО ОБОРОТНІ ЕЛЕМЕНТИ В ОДНОМУ КЛАСІ ГРУПОВИХ КІЛЕЦЬ - ОБЕРИШИН, РОКСОЛАНА; ПОПОВИЧ, РОМАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Досліджено питання пошуку оборотних елементів для часткових групових кілець, які можна задати будь-якими скінченним полем та скінченною циклічною групою. Розроблено програму в середовищі Python для виконання обчислень над елементами таких групових кільцях.