ЗГОРТКОВІ НЕЙРОННІ МЕРЕЖІ У ПРОГРАМУВАННІ БЕЗПІЛОТНИХ ЛІТАЛЬНИХ АПАРАТІВ - КОЛОСОВА, КАТЕРИНА; СІЧКО, ТЕТЯНА; ЧАСТОКОЛЕНКО, ІГОР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Робота присвячена використанню CNN для виявлення і відстеження об’єктів безпілотниками. В ній розглядаються алгоритми, що дозволяють БПЛА ідентифікувати та слідкувати за об’єктами в реальному часі з високою точністю. Результати можуть бути застосовані у сфері безпеки, моніторингу й пошукових операцій.