ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР НА МАТЕРІАЛИ ІЗ ПОЛІМЕРНИМ ПОКРИТТЯМ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В СТАТИЧНИХ УМОВАХ - МИХАЙЛОВА, Ніна; ПРИВАЛА, Валерій; ЛУЩЕВСЬКА, Олена (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В статті проаналізовано результати дослідження впливу низьких температур в діапазоні від -100С до -400С на проби матеріалів, які розглядаються як вірогідні для створення ізолюючих костюмів для слюсарівапаратників хімічних виробництв. Для проведення досліджень авторами публікації розроблена відповідна методологія, яка ґрунтується на використанні оригінальної дослідної установки. За результатами досліджень визначені ті матеріали, які є найбільш стійкими до впливу низьких температур, і які можуть бути рекомендовані для виготовлення ізолюючих захисних костюмів для працівників хімічних виробництв.