ФОРМУВАННЯ КРАЙОВИХ УМОВ АНАЛІЗУ НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНОГО СТАНУ КУЗОВІВ МІСЬКИХ АВТОБУСІВ - ГОЛЕНКО, Костянтин; МАКОВКІН, Олег; ПОСОНСЬКИЙ, Сергій (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі запропоновано методику формування крайових умов для аналізу каркасу кузова низькопідлогових автобусів типу Low-floor та Low-entry в умовах статичного навантаження з відповідними заходами оптимізації ферми щодо міцності та рівноміцності в умовах розрахункових режимів згину та кручення.