ЗРУЧНЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ БІЗНЕСУ З МОЖЛИВІСТЮ АДАПТАЦИИ ДО РИНКОВИХ ВИМОГ - ПРАВОРСЬКА, Наталія (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Для підтримки повсякденної діяльності, бізнес-компанії потребують гнучких систем, які дозволять їм адаптуватися до ринків, що доволі швидко змінюються в умовах сьогодення. Однак, більша частина програмного забезпечення, яка існує на ринку, не задовольняє потреби конкретної компанії, не кажучи про адаптацію до вимог, які дуже швидко змінюються. Програмне забезпечення для підтримки підприємств, призначено в основному для вирішення поставлених конкретних завдань. Постає питання про можливість спрощення розробки програмного забезпечення для бізнесу, не маючи обмежень і також мати змогу створювати користувацьке програмне забезпечення саме для бізнесу не тільки для використання, а й для подальшої адаптації. Виникає необхідність уникнення багаторазового введення одних і тих самих даних у кілька звітних документів (створення звітів, оглядів, тощо) для зменшення накладних витрата запобіганню помилок.