АНАЛІЗ СУЧАСНОГО НАСТИЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ, ЩО ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ У ШВЕЙНІЙ ГАЛУЗІ - СЛАВІНСЬКА, Алла; СИРОТЕНКО, Оксана (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Розглянуто перелік сучасного настильного обладнання. Наведена порівняльна характеристика його технічних параметрів. Рекомендовані найбільш рентабельні види обладнання для підприємств різної потужності.