ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР НА МАТЕРІАЛИ ІЗ ПОЛІМЕРНИМ ПОКРИТТЯМ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В СТАТИЧНИХ УМОВАХ - МИХАЙЛОВА, Ніна; ПРИВАЛА, Валерій; ЛУЩЕВСЬКА, Олена (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В статті проаналізовано результати дослідження впливу низьких температур в діапазоні від -100С до -400С на проби матеріалів, які розглядаються як вірогідні для створення ізолюючих костюмів для слюсарів-апаратників хімічних виробництв. Для проведення досліджень авторами публікації розроблена відповідна методологія, яка ґрунтується на використанні оригінальної дослідної установки. За результатами досліджень визначені ті матеріали, які є найбільш стійкими до впливу низьких температур, і які можуть бути рекомендовані для виготовлення ізолюючих захисних костюмів для працівників хімічних виробництв.