ХОСТИНГ СТАТИЧНОГО ВЕБ-САЙТУ ЗАСОБАМИ AWS S3 - МАМУТА, Марина; КРАВЧЕНКО, Ігор; МАМУТА, Олександр (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі проаналізовано особливості реалізації хостингу статичних веб-сайтів засобами хмарного сервісу Amazon S3. Розглянуто особливості налаштувань дозволів та політик. Досліджено інтеграцію з сервісом CloudFront для забезпечення безпечної доставки контенту за протоколом https.