МЕТОД СИНТЕЗУ АПАРАТНО-ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТІЙКОСТІ КОРПОРАТИВНОЇ КОМП’ЮТЕРНОЇ МЕРЕЖІ - ЛИСЕНКО, СЕРГІЙ; САХНЮК, ВІТАЛІНА; БОНДАРУК, Олег (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі представлено метод та програмно-технічний засіб забезпечення стійкості корпоративної комп’ютерної мережі під дією загроз різного виду. У даній статті буде представлено огляд аспектів стійкості та існуючі підходи до забезпечення стійкої маршрутизації. Ця стаття є результатом багатьох досліджень та експериментів, і, оцінюючи кінцевий результат, можна зауважити, що даний метод може успішно відображати можливу важливість вузла, коли йдеться про динаміку епідемії для різних мережевих моделей для забезпечення стійкості мережі.