ІНТЕГРОВАНА РАДІОСИСТЕМА СКАНУВАННЯ ТА ЗВ’ЯЗКУ - ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ, МИКОЛА; ГОРОДЕЦЬКА, ОКСАНА; СТАЛЬЧЕНКО, ОЛЕКСАНДР; БУДАШ, МИХАЙЛО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В статті розглянуто способи оптимізації продуктивності інфокомунікаційних систем, що включає підвищення спектральної ефективності та надійності при мінімізації затримки і енергоспоживання за рахунок повної інтеграції послуг зв’язку та сканування. Розглянуто алгоритм функціонування інтегрованої системи сканування та зв’язку та схему організації режиму зв’язку за допомогою процесу сканування на основі запропонованої узагальненої моделі інтегрованої системи сканування та передавання даних.