МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ ПРЕДМЕТНО-ОРІЄНТОВАНОГО ПРОЄКТУВАННЯ СКЛАДНИХ ПРОГРАМНИХ СИСТЕМ НА ПЛАТФОРМІ .NET CORE - ПАСІЧНЮК, АНТОН; ТИХОХОД, ВОЛОДИМИР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі проаналізовано проблеми реалізації методів та вибору засобів предметно-орієнтованого проєктування складних проблемних областей, розглянуто особливості реалізації шаблонів, що використовуються для створення програмного забезпечення підтримки діяльності складних областей на платформі .NET Core.