УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ВОЛОКНИСТИХ КОМПОЗИТНИХ МАТЕРІАЛІВ - СМАЧИЛО, ОКСАНА; ЛЯШОК, ІРИНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Статтю присвячено удосконаленню технології виготовлення волокнистих композиційних матеріалів. Дослідження зосереджені на технології виготовлення полімерного композиційного матеріалу на основі політетрафторетилену та вуглецевого волокна. В роботі досліджено можливість удосконалення деяких процесів та етапів технології виготовлення композиції, що допомагає досягти позитивних результатів щодо покращення ряду характеристик композиційного матеріалу.