ОЦІНКА МОЖЛИВОСТІ ЗМЕНШЕННЯ НЕГАТИВНОГО ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ ДРУГОГО ТА ТРЕТЬОГО ЕТАПІВ ОБРОБКИ ВОДИ В СИСТЕМАХ ЗВОРОТНЬОГО ОСМОСУ - КАРПЕНКО, МАРГАРИТА; РАДОВЕНЧИК, В'ЯЧЕСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі описано особливості формування другого та третього етапів обробки води в системах зворотного осмосу малої та середньої продуктивності. Проаналізовано склад існуючого обладнання, відходи різного агрегатного стану, що утворюються при реалізації другого та третього етапів обробки води, оцінено можливість повторного використання чи утилізації таких відходів. Запропоновано шляхи вирішення зазначених питань.