OPENWRT У ВІРТУАЛЬНОМУ СЕРЕДОВИЩІ VIRTUALBOX - ФАЛЬКОВСЬКИЙ, ІГОР; ГОЛОВНЯ, ОЛЕНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Робота присвячена створенню віртуальної машини OpenWRT на платформі Oracle VirtualBox. OpenWRT – це операційна система на основі Linux, розроблена для вбудованих пристроїв, таких як маршрутизатори. Вона надає розширені можливості налаштування мережі і підтримує багато корисних функцій. У статті розглядаються необхідні кроки для налаштування віртуальної машини, такі як визначення розмірів диска, встановлення базових налаштувань та конфігурування мережі. Стаття допоможе читачам зрозуміти процес створення віртуальної машини OpenWRT на платформі Oracle VirtualBox та надасть необхідні вказівки для успішного встановлення та налаштування OpenWRT на їхньому комп’ютері.