ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ВІЗУАЛЬНОМУ ТА КОМУНІКАТИВНОМУ ВИДАХ ГЕНЕРАТИВНОГО ДИЗАЙНУ - СТРИЖОВА, ОКСАНА; БАЗИЛЮК, ЕЛЬВІРА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У статті висвітлено основні результати аналізу сервісів нейромереж зі штучним інтелектом, які були апробовані при створення графічних зображень за допомогою нейромережевих принципів генеративного дизайну.